Şenköy 75. Yıl Cumhuriyet İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Her zaman görevinin kutsallığının bilinciyle hareket eden yönetici ve öğretmenlerimizle, sorumluluklarını bilen öğrenci ve velilerimizle güç birliği yaparak; "Eğitim bölgesinde velilerin ve öğrencilerin tercih ettiği; eleştiren, sorgulayan, ülkesini seven, koruyan; sosyal ve kültürel etkinlikleriyle adından söz ettiren; toplam kalite normlarına göre en iyi eğitimi vererek, üst öğrenim kurumlarına her yıl artan sayıyla öğrenci yerleştiren bir kurum haline gelmektir."

Misyon: En iyi olma duygusunu her zaman canlı tutmak, toplam kalite yönetiminde öncü olmak, öğrencilerimizi ülkemizin gelişmesi ve kalkınması için yetiştirmek, bizi biz yapan bilinci oluşturmak ve öğrencilerimizi bilgi çağı olan 21. yüzyılın ihtiyaçlarına cevap verebilecek donanıma sahip bireyler olarak yetiştirmektir.

Başarılar: İSTİKLAL MARŞI OKUMA YARIŞMASI İLÇE BİRİNCİLİĞİ

Saatler: 08:20
Yabancı Dil: İngilizce,Arapça
Servis Bilgisi: Öğretmenler genellikle ilçe merkezinde ikame edip servis veya şahsi araçlarıyla ulaşım sağlamaktadır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: Yok
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: Yok
Diğer Hususlar: Okulumuz 2016-2017 eğitim öğretim yılında Şenköy 75. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu bünyesinde açılmıştır. 2019-2020 eğitim öğretim yılından itibaren Şehit Öğretmen Aydın Acun İlkokul bünyesinde hizmet vermeye başlamıştır. Okulumuz taşımalı eğitim kapsamındadır.

WEB - https://senkoy75yilcumhuriyetiho.meb.k12.tr

Adres - ŞENKÖY MAH. ŞEHİT SALİH ALBAYRAK CAD. ŞEHIT ÖĞRETMEN AYDIN ACUN I.O.O BLOK NO: 60 MİDYAT / MARDİN

Yerleşim Yeri - Midyat Şenköy Mahallesi

Ulaşım Servis aracı ve yaya olarak sağlanıyor.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Mardin´e 45 Km Midyat´a 15 Km